سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد بقائی از رسانه‌ها خواست از انتشار اخبار غیردقیق یا گمانه‌زنی‌های بی‌مبنا خودداری کنند سرلشکر باقری: نیروهای مسلح با پشتوانه مردمی در آمادگی کامل به سر می‌برند
سرخط خبرها

وزارت دفاع قادر به شناسایی تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی است| تجهیز ۵۱ شهر به تجهیزات پدافند غیرعامل

  • کد خبر: ۱۲۳۹۸۹
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
وزارت دفاع قادر به شناسایی تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی است| تجهیز ۵۱ شهر به تجهیزات پدافند غیرعامل
جانشین وزیر دفاع از تجهیز ۵۱ شهر به امکانات پدافند غیرعامل خبر داد و گفت: وزارت دفاع با راه‌اندازی زیرساخت‌های مقابله با انواع تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی، قادر است تهدیدات در این خصوص را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ سید مهدی فرحی در همایش مدیران کل پدافند غیر عامل استان‌های سراسر کشور که با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور برگزار شد، اظهار داشت: سرعت تغییرات فناورانه و پیشرفت فناوری‌ها در دنیا یکی از کلان روند‌های اصلی محاسبات راهبردی است و لازم است همه بخش‌های دفاعی متناسب با این سرعت و با در نظر داشتن اولویت‌های دفاعی مسیر حرکت و عمل خود را ترسیم نمایند.

وی با تشریح برخی از تهدیدات فناورانه از ابعاد مختلف و بررسی آثار متفاوت آن‌ها برای دفاع، لازمه موفقیت را نگاه تیزبینانه و هوشمندانه عنوان کردد و افزود: برای همگام سازی وزارت دفاع با پیشرفت‌های دنیا، از روش‌های ابتکاری و خلاقانه خوبی استفاده شده است و از طرفی در سطح ملی نیز همکاری‌های خوبی با بخش‌های ملی و کشوری و هم چنین با سازمان پدافند غیرعامل وجود دارد.

سردار فرحی با تشریح راهبرد‌های وزارت دفاع در خصوص پدافند غیر عامل اظهار داشت: در ساختار وزارت دفاع برای انجام این‌ماموریت تمهیداتی صورت گرفته است که در موضوعات مختلفی از جمله کمک به حادثه دیدگانِ سیل و زلزله و رخداد‌های طبیعی همچون آتش سوزی جنگل‌ها و ... منشأ اثرات فراوانی شده است.

وی در همین زمینه افزود: وزارت دفاع «قرارگاه پدافند غیر عامل» را تشکیل داده است تا مأموریت‌هایی از جمله شناسایی و رصد تهدیدات، فراهم آوری و هماهنگی زیر ساخت‌های سخت افزاری و پشتیبانی شبانه روزی نرم افزاری را متناسب با نوع تهدیدات و بروز مخاطرات، نه تنها غافلگیر نشده، بلکه در کمترین زمان، مناسب‌ترین اقدام را در راستای شناسایی و دفع و پاسخ به تهدیدات به کار گیرد.

سردار فرحی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان تغییر شکل جنگ‌های سنتی به جنگ‌های ترکیبی و‌پیچیده تصریح کرد: امروزه متناسب با قدرت کشورها، شکل نبرد‌ها نیز پیچیده‌تر شده و در واقع جنگ‌های ترکیبی (فیزیکی، پرتویی، زیستی، میکروبی، سایبری، شناختی) جایگزین جنگ‌های کلاسیک و سنتی شده اند.

وی اضافه کرد: وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران با راه‌اندازی زیر ساخت‌های مقابله با انواع تهدیدات زیستی، پرتویی و شیمیایی، قادر است تهدیدات در این خصوص را شناسایی نماید.

جانشین وزیر دفاع تصریح کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی می‌بایست با توسعه‌ی چهار مولفه‌ی فناوریِ سخت افزار، نرم افزار، مغز افزار و سازمان افزار، باید با قدرت پیش بینی نبرد‌های آینده و اکتساب آمادگی‌های لازم تصمیم سازِ نبرد‌های احتمالی آینده باشد.

جانشین وزیر دفاع با بیان اینکه به طور کلی تلاش وزارت دفاع در حوزه پدافند غیر عامل بر دو اصل عدم غافلگیری و همچنین تأمین نیازمندی‌های تحقق این مهم در سطح نیرو‌های مسلح و کشوری است تصریح کرد: وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ۵۱ شهرِ کشور را به امکانات و تجهیزات مورد نیاز پدافند غیر عامل تجهیز کرده و آماده است هر نوع همکاری و هماهنگی با سازمان پدافند غیرعامل کشور را در راستای تقویت کشور در ابعاد مختلف به کار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->